dans

StudioBEETS verzorgt danslessen voor  alle leeftijden. Andrea geeft -vaak op een andere locatie- in binnen en buitenland moderne dans en improvisatie lessen / workshops.

Andrea geeft meer dan 23 jaar bevlogen les:  aan alle leeftijden van beginners tot gevorderd,  van vrije tijd tot onderwijs.

Ze heeft les gegeven en gewerkt als choreograaf  en kerndocent op de Theater/Havo Hofplein Rotterdam, en ook of de Jeugdtheaterschool Hofplein, totaal ruim 15 jaar. Ook heeft zij lessen verzorgd voor SKVR (Stichting Kunstzinnige Vorming Rotterdam), Vrije Academie Delft en was ze vele jaren verbonden aan de Jeugdtheaterschool Dordrecht TO BE e.a. 

Ze heeft veel ervaring met het werken met kinderen en volwassenen met een beperking. Bij jeugdtheater Hofplein heeft ze vele jaren als maker voor het Festival TOF! gewerkt en geeft nu leiding aan Theatergroep Orion ( in een zorginstelling).

Sinds  2010   is ze werkzaam vanuit haar eigen bedrijf: Studio BEETS. 

In Zwitserland geeft ze regelmatig les voor het Sportamt Zürich ( aangesloten aan de scholen van de Stadt Zürich). Ze heeft workshops en lessen verzorgt voor het Festival Zürich Tanzt!, het Tanzhaus Zürich, en Atelierschule Zürich ( voortgezet onderwijs).

 

Heeft u interesse in een workshop op maat? Neem contact op met Andrea .